دولت لبنان بار دیگر از پارلمان رأی اعتماد گرفت اعلام ورود صد‌ها دروزی از مناطق اشغالی به داخل سوریه زلنسکی: اگر تسلیحات دوربرد دریافت کنیم آماده اقدام هستیم ادعای دادستانی فرانسه علیه بشار اسد و ۲۰ مقام سابق سوریه اخراج مهاجران از خاک آمریکا به یک کشور آفریقایی واکنش وزارت خارجه به بازداشت اتباع ایرانی مقیم آمریکا رایزنی وزیران امور خارجه ایران و چین نشنال‌اینترست: الجولانی برای حفظ حکومت خود تروریست‌ها را جذب ارتش سوریه می‌کند سرپرست جدید سرکنسولگری افغانستان در مشهد کار خود را آغاز کرد موج گرمای شدید در اسپانیا جان بیش از ۱۰۰۰ نفر را گرفت درخواست عراقچی از شانگهای برای حمایت از ایران در برابر تجاوز آمریکایی-صهیونیستی ادامه بارش‌های سیل‌آسا در پاکستان؛ ۱۱۱ کشته و صد‌ها زخمی تاکنون سفارت ایران در لبنان: شایعات درباره ناامنی در کشور، جنگ روانی اسرائیل است السودانی: ایران کشوری مهم در منطقه است و روابط راهبردی عمیقی میان ماست لاوروف در دیدار با عراقچی: زمان گفت‌و‌گو با ایران درباره تحولات فرارسیده است

حمله جنگنده‌های رژیم صهیونیستی به جنوب نوار غزه+ فیلم

منابع محلی از شنیده‌شدن صدای انفجار مهیب در غرب شهر «خان‌یونس» در نوار غزه خبر دادند.
تاریخ انتشار: ۰۸:۵۴ - ۱۶ شهريور ۱۴۰۰ - 2021 September 07
کد خبر: ۱۰۱۱۹۸

به گزارش راهبرد معاصر، رسانه‌های عربی از جمله خبرگزاری فلسطینی «شهاب» و شبکه «الجزیره» بامداد سه‌شنبه از شنیده‌شدن صدای انفجار مهیب در غرب شهر «خان‌یونس» در نوار غزه خبر دادند.

خبرنگار شهاب از نوار غزه گزارش داد که جنگنده‌های رژیم صهیونیستی پایگاه «قادسیه» در خان‌یونس را با چند فروند موشک هدف قرار داده‌اند.

شبکه المیادین دقایقی بعد خبر داد که این حملات به پایان نرسیده و هواپیما‌های جنگی رژیم اشغالگر همچنان در حال بمباران خان‌یونس هستند.

رسانه‌های فلسطینی می‌گویند این بمباران‌ها به‌قدری شدید بوده که صدای مهیب آن کل نوار غزه را لرزانده و نور زیاد آن نیز از فواصل قابل مشاهده بود.

خبرگزاری فلسطینی صفا نیز نوشت: «رزمندگان مقاومت فلسطین نیز با سامانه‌های ضدهوایی در حال شلیک به سمت هواپیما‌های اشغالگر هستند که پرواز‌های گسترده‌ای را در ارتفاع کم بر فراز غزه انجام می‌دهند».

دقایقی بعد، خبرگزاری شهاب اعلام کرد که جنگنده‌های اسرائیلی در حمله مجدد به خان‌یونس، پایگاه «القدس» در غرب این شهر را هدف قرار دادند.

نیروی هوایی رژیم صهیونیستی نیز با صدور بیانیه‌ای ضمن تایید این حملات، مدعی شد: «هواپیما‌های جنگی امشب (سه‌شنبه) به محلی برای تولید موشک توسط حماس و همچنین یک مجتمع نظامی در خان‌یونس حمله کردند که کارخانه بتن مورد استفاده برای ساخت تونل در آن واقع شده است... این حملات در واکنش به ارسال بالن‌های آتش‌زا به اسرائیل انجام شد».



ارسال بالن‌های آتش‌زا از نوار غزه باعث وقوع حریق‌هایی در زمین‌های اشغال‌شده توسط شهرک‌نشین‌های صهیونیست شده و خشم مقام‌های تل‌آویو از جمله «نفتالی بنت» نخست‌وزیر این رژیم را در پی داشته است.

بنت اخیرا در این خصوص گفت: «همچنان تأکید دارم که پاسخ ارتش به ارسال بالن‌های آتش‌زا باید همچون پاسخ به موشک‌پراکنی باشد».

این در حالی است که جنگنده‌های رژیم صهیونیستی هفته قبل نیز حملات گسترده و سنگینی را به مناطق مختلف از نوار غزه انجام دادند. /فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
آخرین اخبار